Kristina Kastelic

Fakulteta za varnostne vede

Varnost in policijsko delo VS (1. stopnja)

Kristina Kastelic
... moja zgodba

​​

Vedno sem si želela izvedeti več o varnosti, varovanju ljudi in policijskemu delu, kar me je spodbudilo, da sem se odločila za vpis na Fakulteto za varnostne vede, smer Varnost in policijsko delo.

 

S študijem na fakulteti sem zelo zadovoljna. Če boste redno obiskovali predavanja in vaje se vam študij ne bo zdel preveč zahteven, hkrati pa od njih lahko veliko odnesete. Poleg študija sem bila tudi članica študentskega sveta fakultete, kjer sem bila sprejeta z »odprtimi rokami« in vedno so bile dobrodošle nove ideje. V prihodnje si želim, da bi se še več študentov vključilo v študentski svet, saj bi s tem rodili še več kreativnih zamisli, kako narediti čas, ki ga študentje preživljamo na fakulteti, bolj zabaven in prijeten. Vse tri leta sem imela tudi status športnice, saj sem bila občasno odsotna na predavanjih ali vajah zaradi tekem. Profesorji so bili razumevajoči in so mi pomagali ter mi nekatere obveznosti tudi prilagodili, v kolikor sem bila takrat odsotna. Po mojem mnenju je velika prednost tudi v tem, da so skupine študentov na smereh dokaj majhne, kar pomeni večjo povezanost med študenti ter študenti s profesorji.

 

Vsem študentom pa svetujem, da se udeležujejo različnih dogodkov, ki jih fakulteta organizira, saj ti dogodki lahko odprejo pogled na to, kaj si želijo v življenju delati oz. postati.

... zaključujem z mislijo
"Sledite svojim interesom, saj je to ključ do resničnega užitka pri študiju."
Preveri podrobnosti o študijskem programu

Varnost in policijsko delo VS

Razišči podobne študijske programe

Fakulteta za varnostne vede