Začetna stran > Aktualno > Obiščite informativni.um.si

Obiščite informativni.um.si

Datum objave: 2. 02. 2024

​​​​​​

Informativni dnevi so odlična priložnost, da pridobite odgovore na vprašanja v zvezi s študijem. Letos bodo informativni dnevi potekali primarno v živo, fakultete pa bodo študijsko ponudbo predstavile tudi v spletni obliki. Raziščite več na skupni vstopni točki informativni.um.si. S klikom na posamezno fakulteto dostopate do programa predstavitev in informacij, ki so jih za vas pripravili na fakultetah. Izvedeli boste vse o vpisnih pogojih, možnostih in pogojih študija, o možnostih zaposlovanja in nadaljevanju izobraževanja ter pridobili druge informacije, ki so pomembne za odločitev o študiju. Ne spreglejte klepeta ob kavi s študentkami, študenti, kjer lahko v sproščenem vzdušju vprašate o študiju. 

 

V soboto, 17. 2. 2024, s pričetkom ob 12. uri bo potekal skupni spletni dogodek na daljavo, v okviru katerega bodo predstavljene ključne podporne storitve na Univerzi v Mariboru. Program je na voljo na informativni.um.si. 


🅿 V sodelovanju z Javnim podjetjem Marprom in Mestno občino Maribor​ bo v petek od 13. ure naprej in v soboto omogočeno brezplačno parkiranje za obisk informativnih dni na naslednjih lokacijah: 
        • Parkirišče Razlagova pri Mestni občini Maribor: parkiranje bo omogočeno v petek od 13:00 do 20:00 in v soboto od 7:00 do 20:00.
        • Parkirišče pod Koroškim mostom na Koroški cesti: parkiranje bo omogočeno v petek od 13:00 do 20:00 in v soboto od 7:00 do 20:00.
        • Parkirišče pred Koroškim mostom (Smetanova ulica | Koroška cesta): parkiranje bo omogočeno v petek od 7:00 do 20:00 in v soboto od 7:00 do 20:00.



16. in 17. februar 2024


Prikaz fakultet UM.

Ustvarite si prihodnost!