Začetna stran > Aktualno > [VABIMO] Mesec maj je mesec dobrega počutja

[VABIMO] Mesec maj je mesec dobrega počutja

Datum objave: 17. 04. 2024

​​​​​​Pasica za mesec dobrega počutja.


​​Utrujeni od študijskega stresa in ustaljene rutine? Študentsko središče UM že tretje leto zapored v mesecu maju organizira Mesec dobrega počutja - celoten mesec posvečen izboljšanju vašega duševnega, telesnega in čustvenega blagostanja. Pridružite se nam na nizu dogodkov, ki vas bodo navdihnili, osvežili in vas motivirali, da si ustvarite bolj uravnoteženo študentsko življenje. Raziskujte, kako pripraviti hitre in hranljive obroke, spoznajte nove tehnike sproščanja, učinkovito se soočite z digitalnim stresom, krepite medosebne odnose in odkrijte potencial, ki ga nosite v sebi.  


Pridite na dogodke v Mesecu dobrega počutja in se napolnite z novo energijo za uspešen študij!

​​​​​​​[IZPOSTAVLJAMO] 

Program Meseca dobrega počutja

Slika prikazuje moškega - Jernej Ogrin.
🌻 7. maja ob 17. uri  bo na daljavo MS Teams potekal spletni dogodek Z Jernejem Og​rinom o izboljšanju prehrane za uspešnejši študij​

Organizaci​ja je ključ do uspeha - tudi pri prehranjevanju! Odkrijte praktične nasvete in trike za načrtovanje obrokov, ki vam bodo olajšali življenje med študijem in zmanjšali stres. Prijavite se na dogodek in odkrijte, kako lahko s pravilnimi prehranjevalnimi navadami dvignete svoje akademske dosežke na višjo raven. 

​​​[PRIJAVA NA DOGODEK]

 


Slika prikazuje žensko - Lana Matjašič.🌻 16. maja ob 16.30 bo na UŠČ Leona Štuklja v dvorani za plese in aerobiko potekala Funkcionalna vadba za aktivno telo in misli z Lano Matjašič. 

Ne glede na to, kako izkušeni ste, je funkcionalna vadba z lastno težo odličen način za izboljšanje vaše telesne pripravljenosti. Na dogodku boste odkrili, kako lahko s pravilno tehniko in pristopom dosežete vrhunske rezultate. Pridružite se dogodku in usvojite ključne gibalne vzorce in spoznajte, kako lahko z lastno težo izboljšate vaše gibalne vzorce in preprečite poškodbe. 

[PRIJAVA NA DOGODEK]
FUNKCIONALNA VADBA ZA AKTIVNO TELO IN MISLI​ [Število mest je omejeno!] 



Slika prikazuje predstavnici Inštutita Avisensa - Nina Piberčnik in Kaja Sel. 🌻 21. maja ob 17. uri bo na daljavo v MS Teams potekal spletni dogodek Kako ublažim digitalni stres?, ki ga bosta izvedli magistrici psihologije z Inštituta AVISENSA. Želite zmanjšati stres in izboljšati svoje počutje pri uporabi digitalnih tehnologij? Pridružite se nam na dogodku in se priučite praktičnih tehnik za zmanjšanje anksioznosti in kako vzpostaviti zdrav odnos s tehnologijo. 

​​​[PRIJAVA NA DOGODEK]

​​
Slika prikazuje grafiko, kjer osebe polnijo možgane z dobrimi stvarmi.
​🌻29. maja ob 16.30 bo na Rektoratu Univerze v Mariboru potekal zaključni dogodek Meseca dobrega počutja z naslovom Ustvari svoj študijski zen, kjer bodo v sproščenem vzdušju obravnavane različne teme, ki prispevajo k študijskemu in kariernemu uspehu. 

Izkoristite priložnost za osebno rast in razv​oj ter se prijavite na zaključni dogodek, kjer vam bodo različne izvajalke, izvajalci v sproščenem vzdušju pomagali pri premagovanju stresapretiranega premlevanja in škodljivih razvad.

[PRIJAVA NA DOGODEK]
USTVARI SVOJ ŠTUDIJSKI ZEN


Za udeležbo na dogodkih se je treba predhodno prijaviti na zgornjih povezavah oz. preko portala Dogodki UM (dogodki.um.si).


Pasica s pozivom vljudno vabljeni.

​​